Edición especial – Cataluña Ca

Botella y caballero
Aixeca't i gaudeix

Diu la llegenda de Sant Jordi que de la sang del drac va néixer una rosa… El que no sabien és que, anys més tard, de la seva història naixeria aquesta cervesa.

Punto
Botella y caballero
Personas
Asterisco

Gaudeix de cinc
experiències estrella galicia

En aquest Sant Jordi volem que gaudeixis de la cultura, però sobretot volem que gaudeixis de cultura de cervesa! Per això, sortegem 5 experiències Estrella Galicia.

PROMOCIÓ FINALITZADA

Punto
Asterisco
Dragón
Dragón
Libro

El nostre homenatge a Catalunya, a la cultura, a la gastronomia, a la festa i sobretot a qui fa tot això possible: la seva gent.

Asterisco
Logo prohibit
Punto
Punto
Gallego
Gallego
Casco
Asterisco

Hi ha un gallec a Barcelona

I no, no parlem de nosaltres, sinó de Branda, l’autor d’aquesta etiqueta. Un cerveser apassionat que ha recorregut els bars catalans per representar el millor de la seva ciutat: la seva gent.

Gallec de cor i enamorat de Barcelona, Branda troba al carrer i en allò quotidià la inspiració, i ens ho explica a través d’aquesta etiqueta.

Asterisco
Punto

Aixeca’t i gaudeix

La història que explica la nostra ampolla hi ha un cavaller, però no dels que venen a salvar la princesa o a combatre el drac. El nostre és un cavaller que balla, que celebra, que gaudeix de la festa.

I no només la gaudeix, sinó que fa que els altres ballin, celebrin i es beguin unes cerveses al voltant d’aquesta cervesa.

Asterisco
Punto
Botella y personas
Botella y personas