A nova cervexa de Hijos de Rivera sen glute conta co distintivo da “espiga barrada”, que acredita que o produto está autorizado pola FACE (Federación de Asociaciones de Celíacos de España).
Esta cervexa de cor dourada brillante obtense a través da aplicación dunha encima que rompe a cadea dalgunhas proteínas durante o proceso produtivo, entre elas, o glute.

Materias primas

Auga
de A Coruña

Maltes
Pilsen e tostada

Lúpulos
Nugget
Perle Hallertau

Lévedo
Selección HdR

Ingredientes

Auga, *malta de cebada, maíz e lúpulo.

*alérxeno
Información nutricional (Por 100 ml)
Valor enerxético 197kJ / 47kcal
Graxas 0 g
Hidratos de carbono 3,5 g dos cales azucres 0 g
Proteinas 0 g
Sal 0 g
Clasificación Lager Especial (Sen Glute)
Aparencia De cor dourada brillante
Sabor En boca preséntase neutra e lixeira, cun matiz moi marcado de sabor a lúpulo.
Amargor 25 EBU
Cor 9 EBC
Aroma Lembra á cebada e a malte da que provén, con notas tostadas e evocacións a froitos secos.
Temperatura de servizo 4-5ºC
Alcohol 5,5%
ESP 13ºP
Maridanza
  • Queixos
  • Verduras e hortaliza
  • Cogomelos
  • Mariscos
  • Guisos ou zarzuelas de peixe
  • Carne de polo e coello