
Unha cervexa torrada de 0,0 cun sabor pleno. A mestura de maltes e lúpulo empregada proporciónalle un carácter saboroso, equilibrado e refrescante. Todo o poder dunha cervexa Estrella Galicia, pero sen nada de alcol. Aromas artificiais? Cero, só ingredientes naturais.
Materias primas
Auga
de A Coruña
Maltas
Mestura de 6 tipos de malte con diferentes graos de torrado
Lúpulos
Nugget, Perle e Sladek
Levadura
Seleccionada de Hijos de Rivera
Ingredientes
Auga, *malta de cebada, maíz e lúpulo.
*alérxeno
Información nutricional
(Por 100 ml)
Valor enerxético
101 kJ / 24 kcal
Graxas
0 g
Das cales ácidos grasos saturados 0 g
Hidratos de carbono
5,2 g
dos cales azucres 2,1 g
Proteínas
0 g
Sal
0 g
Clasificación
Cerveza Sen Alcohol / Lager 00
Aparencia
Ámbar escuro con reflexos laranxas
Sabor
Dominan os sabores das maltes, ben equilibrados pola presenza dos lúpulos. Unha suave dozura inicial con lixeiras notas ácidas, prolongado regusto amargo e final seco.
Amargor
20 EBU
Cor
35 EBC
Temperatura de servizo
4-5 °C
Alcohol
0,0°
ESP
6,5 °P
Maridanza
- Queixos: queixos frescos ou de leite de vaca con notas de herbas e pasta semidura (Appenzeller, Gouda, Emmental, Arzúa-Ulloa ou Mahón).
- Verduras e hortalizas: ensaladas con aderezos potentes (César ou Waldorf) e cremas de verduras (cabaza, cabaciña, batata…).
- Aves: en boliñas ao vapor, á prancha ou ao wok con salsas asiáticas e adobos (teriyaki, unagi tare, yakiniku).
- Sobremesas: que conteñan chocolate na súa preparación con posibles combinacións con froitas como albaricoque ou pexego (Torta Sacher)