
Unha cervexa negra chea de sabor e carácter. Aproveitamos a plenitude sensorial das maltes e dos lúpulos pero esquecémonos do alcol. Facer cervexa é doado para nós, elaborar unha cervexa 00 coma esta é un desafío de Mestres.
Materias primas
Auga
de A Coruña
Maltas
Coupage de 4 maltes: Pilsen, Dark, Caramel e Black
Lúpulos
Nugget e Sladek
Levadura
Seleccionada de Hijos de Rivera
Ingredientes
Auga, *malta de cebada e lúpulo.
*alérxeno
Información nutricional
(Por 100 ml)
Valor enerxético
95kJ / 22 kcal
Graxas
0 g
Das cales ácidos grasos saturados 0 g
Hidratos de carbono
4,6 g
dos cales azucres 0 g
Proteínas
0,9 g
Sal
0 g
Clasificación
Cerveza Negra Sen Alcohol / Lager 0,0
Aparencia
Cervexa negra con reflexos de cobre e rubí. Coroa xenerosa e rochosa de escuma beige escura.
Sabor
Sabor intenso dominado pola achega sensorial das maltes. A dozura inicial dá paso a un torrado amarga equilibrado por unha lixeira nota ácida.
Amargor
25 EBU
Cor
90 EBC
Aroma
O aroma inicial a maltes torrados lémbranos a afumados, a madeira e café e abre as portas a sutís notas de caramelo e cacao. Moderado perfil floral e lupulado.
Temperatura de servizo
5-6 °C
Alcohol
0,0°
ESP
6,5 °P
Maridanza
- Verduras e hortalizas: ensaladas mornas de cogomelos ou remolacha salteados, acompañados de queixos brandos como O Cebreiro ou o rolo de cabra.
- Peixes e mariscos: bivalvos ao natural ou ao vapor (mexillóns, berberechos, ameixas …). Peixe azul en escabeche (xurelo, xarda, atún…).
- Aves: cociñadas empregando preparacións picantes e complexas, por exemplo, polo ao curry.