Unha cervexa negra chea de sabor e carácter. Aproveitamos a plenitude sensorial das maltes e dos lúpulos pero esquecémonos do alcol. Facer cervexa é doado para nós, elaborar unha cervexa 00 coma esta é un desafío de Mestres.

Materias primas

Auga
de A Coruña

Maltas
Coupage de 4 maltes: Pilsen, Dark, Caramel e Black

Lúpulos
Nugget e Sladek

Levadura
Seleccionada de Hijos de Rivera

Ingredientes

Auga, *malta de cebada e lúpulo.

*alérxeno
Información nutricional (Por 100 ml)
Valor enerxético 95kJ / 22 kcal
Graxas 0 g

Das cales ácidos grasos saturados 0 g
Hidratos de carbono 4,6 g

dos cales azucres 0 g
Proteínas 0,9 g
Sal 0 g
Clasificación Cerveza Negra Sen Alcohol / Lager 0,0
Aparencia Cervexa negra con reflexos de cobre e rubí. Coroa xenerosa e rochosa de escuma beige escura.
Sabor Sabor intenso dominado pola achega sensorial das maltes. A dozura inicial dá paso a un torrado amarga equilibrado por unha lixeira nota ácida.
Amargor 25 EBU
Cor 90 EBC
Aroma O aroma inicial a maltes torrados lémbranos a afumados, a madeira e café e abre as portas a sutís notas de caramelo e cacao. Moderado perfil floral e lupulado.
Temperatura de servizo 5-6 °C
Alcohol 0,0°
ESP 6,5 °P
Maridanza
  • Verduras e hortalizas: ensaladas mornas de cogomelos ou remolacha salteados, acompañados de queixos brandos como O Cebreiro ou o rolo de cabra.
  • Peixes e mariscos: bivalvos ao natural ou ao vapor (mexillóns, berberechos, ameixas …). Peixe azul en escabeche (xurelo, xarda, atún…).
  • Aves: cociñadas empregando preparacións picantes e complexas, por exemplo, polo ao curry.